Fortsättning av prao :)

Torsdag: På torsdagen så skulle vi rida ut i skogen men tyvärr så blev det inte så för att både jag och Fatima fattade inte helt när vi skulle rida så det fick bli att vi skrittade i ridhuset istället. Jag fick rida Ella idag igen och bara skritta barbacka medans Fatima körde galopp program med viktor, jag kan bara säga en sak om att galoppera viktor med öppen dörr GÖR INTE DET! han smiter ut och stannar där tills han inte orkar stå där utan nästan vill röra på sig. Men aja man kan ju inte göra något annat än att skratta med honom han är ju så himla söt våran viktor och att han äns vågade testa Fatima om hon var någon nybörjare eller inte vilket också var riktigt kul att se på. Medans Fatima galopperade så skrittade jag Ella på longa tyglar och bara njöt av livet vilket var jätte sköt att bara sitta där och inte bahöva tänka på något annat.
Fredag: Ja idag då så gjorde vi inte något speciellt vi provade bara ut dressyrsadlar till alla hästarna och jo jag var hos tandläkaren. Det som jag sen var kvar att fixa i stallet var göra fint och snyggt uppe i hölofftet och att alla kvälls och morrgon påsarna skulle in.
//Sara
Ps. imorgon blir det dressyrgruppen hoppas att jag får Måns :) ds
/

Prao På hageby ridklubb

Ja nu har jag prao som rubriken säger och jag praoar på hageby ridklubb. Jag hede tänkt mig att jag skulle göra en slags dagbok om vad jag har gjort/lärt mig.
Måndag: På måndagen så fick vi i uppdag att longera Mamba vilket gick så där.... vill nog inte prata om det. Men hela dagen flöt på och man hinner med så himmla mycket när man är fler :)
Tisdag: På Tisdagen så skulle vi prova ut sadlar och det var väldigt kul att få lära sig på "rätt sätt".
Onsdag: Fick vi rida ut i skogen med de två "kossorna" Ella och lottis :) det var jätte mysigt  och kul för både mig fatima och hästarna ( kosorna )
//Sara
/