Dressyr gruppen <3 måns <3

finaste Safari moon (måns)
// sara
/

Ny header och design


/

cirkus :)

Ja snart är det dags för hagebyridklubbs egna jul cirkus. Den kommer att vara den 18 december och är öppen för alla som vil komma. Jag själv kommer att vara med i ett numer som är kadriljen och så kommer jag så klart att vara med i lucia tåget.
I lördags så red måns på derssyr gruppen det gick as bra han gick inte i den formen som han brukade göra utan han böjde mer på halsen och tog upp nacken och trampade på bra med bakbenen. Vi red för Cissi och hon tyckte att det gick väldigt bra för mig och att han så jätte fin ut. Det var nog den bästa gången som jag har ridit på mån och jag hoppas på att jag kommer få ha honom fler gånger för jag älska värkligen att rida honom och så går det så himla bra.
Jag hoppas även på att anna persson kommer att skicka en massa bilder till mig som är tagna från i sommras och lite bilder från km i hoppning
inte en så fin bild på finaste hästen men den får duga
// Sara
/

Nova Bild bomb

Världens härligaste häst kan knappt tro att hon är 21 år
// Sara :)
/

Vreta Gymnasien in my life <3

Ja hej igen nu har jag kommit hem från vreta och det har varit jätte kul!!!!
det är värkligen något som jag kan rekomendera för alla er som ska börja i nian nästa år. Under tiden som jag var där så fick vi lära oss mycket och vi fick göra väldigt mycke också... jag vill inte avslöja för mycket till er som ska dit till nästa år men som sagt så var det rent ut sagt skit kul!!!
Känns verkligen som att jag vill börja på vreta nu men jag ska ju gå på gymnasie mässan på lördag också så jag får se om jag får tycke för något mer gymnasium än bara vreta men nu känns vreta bäst. Jag har nog inget mer att säga men hej då
// Sara
/

blogg tävling

jag är med och tävlar om ett agria schabrak och en matchande huva om du också vill vara med klicka på bilden
// Sara
/

det var ett tag sen..... ):

Hallop som rubriken säger så var det ett tag sen och det är för att jag inte har orkat att blogga och har haft mycket i huvudet. Men ska försöka att bättra mig men det är ju inte bara jag som ska blogga på den här bloggen utan också fatima :) så hoppas att hon kan uppdatera lite också så att jag inte känner att jag gör alla besvikna.
Men nu i helgen så ska jag åka till ett öppethus läger på vreta skolan i Lingköping så då kommer jag tyvärr inte kunna blogga men ska se om jag kanske kan göra ett tids inställt inlägg ( om jag kan liste ut hur man gör). Men aja igår så red jag pepsi och det gick faktiskt bra och vi kom upp ganska högt ändå för att vara jag, med tanke på att jag är lite höjd rädd men med Pepsi så vågar jag lite mer än vanligt, lite konstigt bara att det är just henne som jag litar lite mer på men men det är ju bra att jag litar på någon häst i alla fall.
Jag har även varit med på en spökövernattning på stallet som var rentut sagt skit bra :) jag tyckte att det var skit roligt men ändå läskigt.
Måste bara säga att ni MÅSTE lyssna på den här tjejens röst den är helt under bara
// Sara
/